By

ENGLISH

NEDERLANDS

FRANCAIS

Prices/Des prix

CONTACT

EUROTEST and TEST Technique

ELITE SKI RACING heeft het hele jaar door trainingskampen voor de EUROTEST en Test TECHNIQUE in Tignes. Het programma loopt in de zomer gedurende 3 weken of indien nodig meer, in de herfst gedurende 10 weken en in de winterperiode gedurende 14 weken als een seizoen programma. De training omvat elke dag training op sneeuw Sl, GS, SG, en vrij skiën videosessies ter plaatse of indoor met technische info, fysieke training buiten of binnen inclusief gym en sport. Ook hebben we een F.I.S programma waarin de atleten het hele jaar samen trainen en racen. Afhankelijk van de periode werken we aan techniek vrij skiën lange of korte GS en SL, Mock Test of RACE simulatie. Onze atleten worden gevolgd met RACE-ondersteuning op al hun examens EUROTEST en Test TECHNIQUE met poort en fysieke training in het skigebied van de test. Om de duur van de jaaropleiding te ondersteunen, stellen we seizoensbanen voor die passen bij het dagelijkse schema en die hun opleiding niet verstoren. Als een van onze atleten de nodige papieren heeft om in Frankrijk te werken, wordt een gereserveerde plaats als skileraar gegeven in het ESF Val Claret Tignes.

RACE Support

Na een paar weken trainen en RACE-simulaties op onze basis gaan we richting de examens. Als team organiseren we de Tests op dezelfde dag, logeren we in hetzelfde hotel en trainen we een paar dagen op het Race-stade voor de test. De skies worden geprepareerd door de coaches en alle pre-testtijd wordt zorgvuldig gepland, zodat onze atleten hun maximale kunnen geven op de D-Day ... Alle ervaring die we hebben met racen op hoog niveau helpt ons om het maximale aan onze atleten te geven ondersteuning.

PHYSICAL Preparation

Om het beste uit onze atleten te halen, hebben we een uitgebreid trainingsprogramma opgezet. De training is altijd na de skitraining en heeft geen invloed op de mogelijkheden op de sneeuw. We zorgen er altijd voor dat het programma individueel is en dat iedereen een specifieke opleiding krijgt aangepast aan zijn niveau. We hebben buitenterreinen die we meestal in de zomer en in het begin van de herfst gebruiken, en binnen Het TIGNESPACE-trainingscentrum dat we laat in de herfst en de hele winter gebruiken.

Prices/Des prix

B.A.S.I Training

Bereid uw onderwijs- en technische vaardigheden voor die nodig zijn voor de BASI-assessments op een van onze BASI-voorbereidingscursussen. Elke cursus wordt gegeven door een BASI Trainer of ISTD die ervaring heeft met het geven van assessments voor BASI, wat betekent dat zij de niveaus begrijpen en erkennen die vereist zijn om te voldoen aan de criteria die door BASI zijn vastgesteld om te slagen voor de assessments.

U verlaat deze cursussen met een actieplan en wordt geadviseerd over aan welke aspecten u moet werken, samen met een gids over hoeveel verdere oefening / training nodig is voordat u overweegt uw assessment af te leggen.

We hebben ontdekt dat klanten die de beste resultaten behalen degenen zijn die regelmatig bij ons skiën. Door regelmatig te trainen, wordt een constante vooruitgang en ontwikkeling van de techniek mogelijk, waarbij wordt voortgebouwd op de vaardigheden die van de ene sessie naar de andere worden geleerd. Dit betekent dat er een constante en geleidelijke leercurve is, waardoor een goede ontwikkeling op lange termijn mogelijk is. Dit regelmatig trainen kan kostbaar worden; om deze reden bieden we lagere trainingskosten voor meerdere boekingen.

Train individueel of in een groep met anderen die ook naar hun examens werken.

MEER INFORMATIE

F.I.S Race Program

 Wij zijn een van de oudste particuliere opleidingsinstellingen in Frankrijk sinds 1999 en coachen atleten van over de hele wereld. Ons team had leden uit het Amerikaanse continent, Europa, Azië, Nieuw-Zeeland en Australië. Omdat we in Tignes zijn, hebben we toegang tot alle opleidingsinstellingen en faciliteiten. Zomertraining wordt gegeven op de gletsjers van Tignes en Val d'isere, het herfstkamp voornamelijk in Tignes en soms in een skihal in Europa. De winter hebben we toegang tot ons eigen trainingsstadium en ook het Race-stadium waar alle grote evenementen worden gehouden. Trainingen op kunstsneeuw en GS en SG op lange termijn zijn ook beschikbaar voor onze trainingen in Tignes. De atleten in het team hebben individuele programma's en wedstrijdschema's met individuele fitnessvoorbereiding. Afhankelijk van de F.I.S-kalender plannen we races rond onze basis hier in Tignes of indien nodig skiwedstrijden in verschillende landen in Europa.

Met de hulp van onze partners hebben we al vroeg in het seizoen toegang tot WK-uitrusting. Boot fitting en het prepareren van de skies word gedaan door een specialist dicht bij onze basis.

Onze basis staat ons ongeveer 200 sneeuwdagen per jaar toe, dat is meer dan genoeg om voor en tijdens het raceseizoen in perfecte racevorm te komen. Wacht niet ... doe mee.